Bo i stuga på högt belägen lantgård i Lekvattnet

Skogsängan erbjuder boende i tre stugor; Lillstugan, Gammelstugan och Lövängen. Här finns också en stuga med bastu och relaxavdelning. Skogängan erbjuder också frukostkorgar med många egenproducerade råvaror.

Skogsängans Lillstuga

Lillstugan ligger högt med utsikt över dalgången med Lekvattensjön. Stugan har ett fullt utrustat kök med vedspis och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, toalett med dusch och tvättmaskin. Parkering finns vid stugan. Uteplats framför stugan, med utsikt över sjön. Totalt 4 bäddar.

Läs mer och boka här

Skogsängans Gammelstuga – den enkla stugan

Gammelstugan ligger högt med utsikt över Lekvattensjön. Stugan har en köksdel och en storstuga med öppen spis , soffa ,soffbord TV och 1 dubbelsäng och 1 st våningssäng. Toalett och dusch i eget hus 10 meter från stugan. Möblerad veranda, uteplats med utegrill och bord och stolar med naturtomt omkring. Parkering finns vid stugan. Totalt 4 bäddar.

Läs mer och boka här

Lövängen

Lövängen är ett hemtrevligt hus i två plan med 5 rum och kök. Badkar i det mindre badrummet. Stort trädäck med markis och grill. 80 meter till Lekvattensjön med sandstrand. Totalt 6 bäddar.

På baksidan av huset finns det mysiga annexet med egen veranda med plats för 6 gäster.

Läs mer och boka här